Mat for enhver anledning..
Mat for enhver anledning..
- Sommer - / grillmat
Gode tips..
God mat går aldri av moten.
- Kontaktopplysninger: tlf. 61 19 26 00/ e-post: post@sillongencatering.no.
Sillongen Selskaps-koldtbord
Koldtanretning:
- Roastbiff med remulade
-Egg med reker
-Røkelaks
-Kalkunfilet
-Krydderskinke
-Rekecabaret
-Eggerøre
-Helkokt ørret
Varmrett:
Karbonader med løk
Salater/Tilbehør
Waldorfsalat, potetsalat, remulade, grønnsalat
To typer brød, fint og grovt
kuvertsmør, kuvert soft margarin
Kr. 315,- per porsjon.
Desserter
Riskrem med rød saus kr. 60,-
Hjemmelaget karamellpudding
med krem kr. 65,-
Hjemmelaget Multekrem kr. 79,-
Jordbær og melon kr.69,- (sesong)
Koldt tallerken
Roastbiff m/remulade, Reker m/majones, kalkunfilet m/waldorf, Laks m/eggerøre, Ost,
brød og smør
Kr. 229,- per porsjon.
Tallerkenretter
Supplement til koldtbord
Spekematanretning med Norsk kvalitets-skinke, to typer pølse og flatbrød
kr. 43,- per pers.
Grillet kyllinglår kr.29,- per pers.
Gravet laks med sennepssaus
kr. 34,- per pers.
Osteanretning med Norske kvalitets-oster, løkchutney fra Toten og kjeks
kr. 74,-
Spekematbuffet
Stor spekematanretning med:
- Norsk kvalitets-skinke og Serranoskinke
- Stenbergpølse, Totenpølse og viltpølse
- Eggerøre av tre egg
- To typer potetsalat
- Blandet frisk salat
- Hjemmelaget tyttebær-rømme og dressing
- Tre typer flatbrød: Hjemmebakt, ertebrød,
potetbrød og godt smør.
Kr. 229,- per porsjon.
Spekemat og rømmegrøt
Stor spekematbuffet som beskrevet inkl. Rømmegrøt med smør, sukker og kanel
kr. 289,- per porsjon.
Spekemat-tallerken
Spekeskinke, stenbergpølse, Totenpølse og viltpølse.
Eggerøre, potetsalat og crustade med tyttebær-rømme
Blandet frisk salat med dressing
To typer flatbrød og smør
Kr. 189,- per porsjon.
Rømmegrøt
Rømmegrøt med smeltet smør,
sukkker og kanel.
Kr. 49,- per porsjon v/ min.15 pers.