Mat for enhver anledning..

- Koldtbord / Spekemathttp://sillongencatering.no/Koldtbord_1.html
- Tapas / fingermathttp://sillongencatering.no/Tapas___fingermat.html
- Snitter / smørbrødhttp://sillongencatering.no/Snitter___smrbrd..html
- Middagsretterhttp://sillongen.no/
- Sommer - / grillmatSommer___grillmat.html
- Søte avslutningerSte_avslutninger.html
- Opplysninger / betingelserOpplysninger___betingelser.html
- Hovedsidehttp://sillongencatering.no/Hovedside.html

Gode tips..

Julens cateringmenyer er her.

- Kontaktopplysninger: tlf. 61 19 69 00/ e-post: post@sillongen.no. Postadresse: Sillongenvegen 149 2846 Bøverbru

- Selskapscateringhttp://illongencatering.no/Selskapscatering.html

Sillongen Julekoldtbord
Rikelig med julens tradisjonelle retter.

Fisk og skalldyr
- Rakfisk med purreløk, rømme,
  rødbeter og ertebrød
- 50/50 med gravet og røkt ørret,   
  sennepsaus
- chilimarinerte scampi og aioli.

Kaldt
- Sylte med rødbeter og grov sennep
- Kalkunfilet med waldorffsalat
- Juleskinke og potetsalat
- Halve egg med reker
- Roastbiff med remulade
- Eggerøre av tre egg
- Hjemmelaget potetsalat
- Mixed grønn salat med dressing
- Rekecabaret
- To typer brød, lefse, smør/soft
Kr. 335,- per porsjon.


Vårt store Julebord
Et smakfult alternativ

Fisk og skalldyr
- Blåskjell med aioli
- Rakfisk med purreløk, rømme,
  rødbeter, lefse og ertebrød
- Tre typer sild med løk og rugbrød
- Cognacgravet Laks og sennepsaus


Kaldt
- Hjortepaté med tyttebærrømme
- badstuerøkt lammelår
- Sylte med rødbeter og grov sennep
- Ribberull
- Kalkunfilet med waldorffsalat
- Juleskinke og potetsalat
- Deviled eggs
- Mixed grønn salat med dressing

  1. -Pinnekjøtt med rotstappe, sjysaus og
      kokte poteter

    - Godt brød, mørkt/lyst brød, flatbrød, lefse og smør

    Kr. 394,- per porsjon.

  Varmretter som tillegg til julekoldtbord
Alle varmretter kan leveres ferdig oppvarmet
  eller kalde (I aluminiumsbakk ferdig til å sette
  rett i ovn.)

  1. -Ribbe, Julepølse, medisterkake, saus,
    surkål/ rødkål, tyttebær, sylteagurk.
    kr. 68,- per porsjon.

  2. -Pinnekjøtt, Vossakorv, rotstappe og kokte poteter.
    kr. 79,- per porsjon.

  3. -Grillede Kyllinglår
    kr. 29,- per person

  4. -Reinsdyrplomme, grønnsaker, saus og kokte poteter. kr. 129,- per porsjon.

  5. -Lutefisk, ertestuing, bacon og mandelpotet
    kr. 75,- per porsjon. (Fisk. Leveres kun kald,
    klar for oppvarming)


  Kalde retter som tillegg til julekoldtbord
- Pestomarinerte Scampi
  kr. 32,- per porsjon.

  1. -Spekematanretning med flatbrød
    og lefse
    kr. 36,- per porsjon

  2. -Rakørret med purreløk, rømme, rødbeter og kokte mandelpoteter.  kr. 62,- per porsjon

  3. -Tre typer sild kr. 29,- per porsjon.

  4. -Helkokt Pyntet Ørret.
    Min. 12. pers. kr. 43,- per persjon.

Desserter
Riskrem med rød saus  kr. 69,-
Hjemmelaget karamellpudding
med krem kr. 69,-
Hjemmelaget Multekrem kr. 75,-

Kald Juletallerken
Ribbe, Juleskinke med potetsalat, Sylte med Sennep, Rakfisk, rømme, Kalkunbryst med Waldorf, Tomatsild, brød og smør
Kr. 235,- per porsjon.

Rakørret fra Valdres
Rakørret (200g.) fra Valdres med mandelpotet, rømme, rødbeter, purreløk, ertebrød. lefse
og smør Kr. 239,- per porsjon.
(Min. 5 pers.)

Sildetallerken
Spekesild, mandelpotet, rugbrød og smør.
Kr. 219,- per porsjon.

Kalde Tallerkenretter

- Julemat-catering 2014http://web.me.com/arvesrbo/Websted_5/julemat_catering_2016.html

Julesnitter - smørbrød - Juletapas - Julebord - Julemiddager - kaker/ Desserter

Juletapas 1
  Varmt
- Sennep og pepperstekt ribbe
- Vossakorv på brød
- Små medisterkaker på pinne
- Julepølse med bacon

  Kaldt
- Lefserull med rakørret
- Provencemarinert scampi på spyd
- Lefserull med sylte
- 1/2 mandelpotet fylt med sild og rødbetesalat
- Kalkuncanape med waldorf
- Julepaté på crostini
- Fylte eggs (deviled egg)
- Sillongen skalldyrsalat i crustade

  Små desserter i porsjonsbeger
- Lys og mørk sjokolademousse
- Ostekrem med glassert frukt

  Valgfrie 10 stk. Per kuvert kr. 335,- (min. 8 kuv.)
  Valgfritt 12 stk. Per person kr. 364,- (min. 8 kuv.)

   Sauser, dip og brød inkludert:
- Aioli, Rømmedressing, Salsa, To typer brød
  og smør. Steinovnsbakt og Olivenbrød


Spansk juletapas 2
  Varmt
- Spanske Tapasboller
- Hot Chicken
- Saltbakte poteter
- Fylte paprika
- kroquett

  Kaldt
- Hvitløk og chilimarinerte scampi
- Melon med Seranoskinke
- Chorizo (spansk spekepølse)
- Manchego-ost
- Marinerte Oliven
- Middelhavs-salat
- Devileds egg
- Calamare

Små desserter i porsjonsbeger
- Lys og mørk sjokolademousse
- Mango /fersken cup

  Valgfrie 10 stk. Per kuvert kr. 339,- (min. 8 kuv.)
  Valgfritt 12 stk. Per person kr. 379,- (min. 8 kuv.)

  Sauser, dip og brød inkludert:
- Aioli, Rømmedressing, Salsa, To typer brød
  og smør. Steinovnsbakt og Olivenbrød

Julesnitter 2
- Lammerull med rødbetesalat
- Reker med majones
- Gravet ørret med sennepsaus
- Ribbe med rødkål
- Juleskinke med waldorf

  kr. 149,- per porsjon.

Kaker
Utvalg fra vår kakemeny. Pris ut fra størrelse /antall.

- Wienerkringle
- Hvetekringle
- Marsipankake
- Verdens beste
- Kransekake
- Sjokoladekake
- Eplekake med krem


Smørbrød
 
Kaldt
- Sylte kr.59,-
- Kalkun kr.54,-
- Ribbe kr.59,-
- Sildesmørbrød kr. 59,-
- Medisterkake kr.54,-
- lammerull kr.58,-
- Røkt ørret/eggerøre kr.61,-
- Ribberull kr.58,-
- Juleskinke kr.57,-
- Håndpillede Reker kr.67,-
- Brie kr.58,-

  Varmt
- Karbonade m/løk kr.59,-

Julesnitter 1
- Karbonade med løk
- Røkt ørret og eggerøre
- Ost med drue
- Sylte med rødbete
- Ribberull grov sennep

  kr. 129,- per porsjon.

Jule-landgang
- Juleskinke
- Sylte
- Kalkun
- Lammerull

  kr. 125,- per porsjon.

Varm Julemiddag
Ribbe, Julepølse, medisterkake, surkål, rødkål, svisker, Julesaus, kokte poteter og tyttebærsyltetøy. ((Min. 8 kuv.)
Per porsjon
Kr. 237,-

Pinnekjøtt med rotstappe
Pinnekjøtt, Vossakorv, rotstappe,
sjysaus og kokte poteter.
(Min. 8 kuv.)
Per porsjon Kr. 258,-
Ekstra stor porsjon kr. 34,- i tillegg.

Reinsdyrstek med viltsaus
Reinsdyrstek, rognebærgele, rosenkål og gulrøtter. Viltsaus,  kokte poteter.
(Min. 8 kuv.)
Per porsjon Kr. 248,-.


Kalkunfilet
Kalkunfilet, fløtesaus,gulrøtter, blomkål og erter. Kokte poteter. (Min. 8 kuv.)
Kr. 237,- per porsjon.
Ekstra stor porsjon kr.30 i tillegg.


Julegrøt
Risengrynsgrøt med smør, sukker og kanel.
Leveres med rød saft og mandel.
(Min. 8 kuv.)
Kr. 65,- per porson.


Lutefisk
Lutefisk med ertestuing, bacon/baconfett og potet. Leveres med brun ost, sirup,
lefse og ertebrød (Fisk leveres kald, klar til oppvarming.)
(Min. 8 kuv.)
Kr. 255,- per porsjon.


Julens desserter
Riskrem med rød saus  kr. 69,-
Hjemmelaget karamellpudding
med pisket kremfløte kr. 69,-
Hjemmelaget Multekrem kr. 75,-

Fiskeelskere
Vi tilbyr stekt Laks med hollandaise, dampede gulrøtter og kokte poteter.
(Min. 8 kuv.)

Kr. 245,- per porsjon.


Porsjoner
Dersom du ønsker to ganger servering, så beregn ca. 45,- p.p. i tillegg, noe avhengig av rett.
Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål.  epost:
post@sillongencatering.no  Tlf. 611 92 600

Juletapas

Varme tallerkenretter

Julesnitter & smørbrød

Julebord /koldt tallerkener

- Testhttp://totenstabburet.no/totenstabburet.no/Hjem.html